ydelser

Hvad kan vi tilbyde

Vores ydelser

Hermed et udpluk af vores ydelser. Kontakt os gerne, hvis i har nogle individuelle behov, så finder vi en skræddersyet løsning til kun dit behov.

Hovedrengøring

Hovedrengøring som det skal udføres - grundigt og effektivt. Vi går meget grundigt til værks, overalt hvor der trænger til at blive gjort rent. Vi kan flytte inventar, møbler, skabe med videre, efter nærmere aftale.

Håndværkerrengøring

Haft håndværkere på besøg? Har de lavet et kæmpe rod? Frygt ej, vi er her for at rydde op og gøre rent, så alt er som det skal være når de forlader huset.

Vinduespolering

Den lille forskel fanger øjet. Det er ikke raketvidenskab at polere vinduer. Så hvis vinduerne trænger til lidt ekstra, tilbyder vi muligheden for at holde dem pæne og rene.

Trappevask
Indgangen og trapperne er det første alle besøgende og ansatte ser om morgenen. Det er derfor vigtigt at vise sin virksomhed fra den bedste side.

 
Erhvervsrengøring

Mere end 10 år i branchen har bidraget til at vi har arbejdet tæt med mange forskellige virksomheder, og skabt skræddersyede løsninger som passer til deres behov.

Privatrengøring
Det er vigtigt, at når man kommer hjem fra arbejde, så finder man sit hjem beroligende og rent. Vi bestræber os altid på at vedligeholde dette og sørge for dit hjem altid er skinnende rent.
 
Måtteservice
Vi tilbyder måtteservice, hvor vi fejer, støvsuger og gør måtterne rene.
 
Butiksrengøring

Det kan hurtigt blive travlt i en butik, og begrænset med tid. Vi tilbyder at holde butikken pæn og ryddelig for både dig og dine kunder.

Rengøring af autoværksted/autolakering
Et værksted kan hurtigt blive rodet, beskidt og støvet. Vi tilbyder at gøre din autoværksted/autolakering rent, så du kan fokusere på dit arbejde.​

Få et uforpligtende tilbud

42 21 52 71 eller rado@rado-rengoring.dk